Entrades amb l'etiqueta ‘diari ARA’

Unes recomanacions per començar el curs

dimarts, 9/09/2014

14_ara_criatures_tornada a l'escola.jpg

Cuina amb nens. Reportatge a l’ARA TU

dilluns, 4/08/2014

La veritat Ă©s que fa uns mesos que vam fer aquest reportatge, de fet, ja es veu perquè els nens van vestits d’hivern, hivern. Però amb el brogit del curs no havia tingut temps de penjar-lo al bloc. Aquests dies d’estiu estic una mica mĂ©s tranquil·la (dins del lio habitual) i he pensat que us aniria bĂ© tenir idees per cuinar amb els nanos, si esteu a casa i voleu aprofitar per transmetre’ls valors a la cuina, o simplement per distreure’ls una tarda, o perquè sempre us volen ajudar i busqueu receptes on ells puguin intervenir a donar un cop de mĂ .

En definitiva, el penjo al bloc perquè us pot ser d’utilitat, perquè Ă©s feina feta i, què carai, perquè les fotos sĂłn precioses!!!

Aprofito per donar les grĂ cies a la Trinitat Gilbert, autora del reportatge, i a Xavier Bertral – fotògraf i “proveĂŻdor” de les criatures! –

 

14_ara_tu_cuina_nens_1_foto.jpg

14_ara_tu_cuina_nens_2_foto.jpg

 

14_ara_tu_cuina_nens_foto.jpg

Itziar Castro Ă©s….Madame Taboo! Publicat a l’ARA TU

dimecres, 3/07/2013

Torno a justificar-me que l’article que penjo no tingui un caire exclusivament gastronòmic, però penso que com que aquest bloc tĂ© una vinculaciĂł estreta amb el diari ARA, tinc bula periodĂ­stica. O sigui que puc penjar el que cregui convenient, sobretot si tĂ© relaciĂł amb la capçalera que m’acull.

AixĂ­, doncs, penjo l’article que va sortir publicat el diumenge dia 30 de juny, a l’ARA TU, per si us voleu animar a anar a veure TABOO, l’espectacle dedicat al burlesque.

20130630.aratu.027.A.jpg

Publicat a l’ARA TU. Sexe a Santa Coloma

dimecres, 26/06/2013

Un dia vaig dir que penjaria al bloc les columnes que publico al Suplement ARA TU, cada diumenge, perquè d’aquesta manera hi tinguin accĂ©s mĂ©s persones. Ho vaig dir i no ho he fet. La quotidianitat se’m menja tot sovint. No sĂłn articles sobre gastronomia, sinĂł sobre propostes diverses, activitats, productes i serveis interessants, de tota mena.

Avui, revisant documents de l’ordinador, he trobat els PDF, tot arrenglerats esperant que els pengi al bloc. Per no atabalar-vos, els anirĂ© penjant de tant en tant. La d’avui Ă©s la primera que vaig publicar.

13_aratu_Sexesantacoloma.jpg

Solucions al malbaratament alimentari. Publicat al Criatures.

dilluns, 25/02/2013

13_febrer_malbaratament alimentari.jpg

No calen catifes de caramels per a divertir-se

dimarts, 19/02/2013

13_febrer_criatures_carnaval.jpg

Dinar, aprendre i conviure al menjador escolar

dimecres, 13/02/2013

13_gener_criatures_Casolem.jpg

Acabar els torrons. Publicat al Criatures

diumenge, 27/01/2013

13_criatures_gener_torrons.jpg

Menjar més fruita. Publicat al Criatures

dissabte, 19/01/2013

13_gener_criatures_menjar fruita.jpg

Els Reis. Publicat al Criatures

dilluns, 7/01/2013

13_gener_criat_reis.jpg