NADAL DE COMERÇ JUST. Macarrons amb verdures, pesto i bolets

Falten idees per a regalar aquest Nadal? Doncs mira que n’és de fàcil! A la botiga d’Intermon Oxfam preparen unes cistelles sensacionals, farcides de boníssimes coses, originals i saludables. Vaja, que no hi ha excusa.

La que jo he comprat m’ha servit per a fer plats de festa i encara m’ha quedat temps per fer plats de diari, com aquest que avui us presento

MACARRONS AMB VERDURES


200 g de carbassa
200 g de bròquil
300 g de barreja de bolets
Una ceba
400 g de penne rigate de quinoa integral
Un pot de pesto
Un pessic de sal i pebre
100 g de formatge ratllat cremós


En una cassola on hi càpiguen bé els macarrons, sofregim la  ceba picada amb un raig d’oli. Hi afegim la carbassa i el bròquil tallat a bocinets, lentament, afegint-hi una mica d’aigua, durant cinc minuts. Afegim els bolets i coem, a foc mig, uns minuts més, o fins que perdin l’aigua.

A part bullim la pasta, el temps indicat en el paquet. La colem i l’adjuntem a les verdures, amb una mica d’aigua de la cocció i tot el pot de pesto. Barregem tot plegat i acabem amb el formatge ratllat.

Mengem immediatament.

img-20161209-wa0033

img-20161209-wa0030

img-20161209-wa0031

img-20161209-wa0032

Comparteix

    Comentaris

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    *

    Normes d'ús