Benvinguts a l’hort. Patates


DSC04795.JPG


UN SENZILL TRINXAT DE PATATES I BOLETS

DSC04800.JPG

2 patates

1 botifarra negra

1 ceba

2 grans d’all

Barreja de bolets

Bullim les patates amb pell, amb una broqueta mirem que estiguin cuites. Les retirem, les deixem refredar i les pelem. Les aixafem. Sofregim la ceba i els alls. Afegim la patata i la botifarra negra i anem aixafant fins aconseguir que amalgami. A foc mig, esperem que faci una crosta per cada costat.

Saltem els bolets a una paella, fins aconseguir que perdin tota l’aigua. Salpebrem.

Servim el trinxat amb els bolets

 DSC04796.JPG

 

 

Comparteix

    Etiquetes: , , , , ,

    Comentaris

    • bet

      11/08/2012 - 11:28

      Aquesta barreja que ens proposes és una de les meves preferides! És com les patates enmascarades oi? són boníssimes! No tinc gaire bon internet, així que no he pogut mirar el capítol, però la propera vegada que en fem hi afegiré ceba, hi ha de donar toc boníssim!
      Una abraçada!

    • Ada Parellada

      13/08/2012 - 12:53

      i tant, Bet, són patates emmascarades. M’ho has fet recordar! I la ceba li queda molt bé. Prova-ho i ja m’ho diràs!
      abraçades

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    *

    Normes d'ús