Sal de Vainilla. Entrevista de Lluis Bonada, a El Temps

http://www.eltemps.cat/article/675/A-la-cuina-dun-restaurant-les-relacions-sentimentals-esclaten-molt-facilment12_sal de vainilla_el temps.jpg

 

Comparteix

    Etiquetes: , , , , , ,

    Comentaris

    • starbase

      10/08/2012 - 13:32

      Costa una mica de llegir sobretot les respostes. Però val a dir que al contrari que alguns mindundis que fan entrevistes (je!), en Lluis Bonada les fa de ‘vós’ tot demostrant qui és un caballer i un professional.. i qui no ho és XDDD

    • Ada Parellada

      13/08/2012 - 12:44

      En Lluis Bonada és un senyor fet a l’antiga, però jo no gosaria dir que el tracte de vós faci més professional una entrevista!

    • mteresa

      16/08/2012 - 17:13

      moltes felicitats per el llibre, ens el hem llegit amb una setmana, be, es que estem de vacançes, molt recomanable

    • ADA PARELLADA

      22/08/2012 - 22:30

      mteresa. moltíssimes gràcies per la visita al bloc i per la lectura de Sal de Vainilla. Estic molt feliç que t’hagi agradat!

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    *

    Normes d'ús