De les magdalenes en diuen cupcakes. Publicat al Criatures

12_criatures_juliol_cupcakes.jpg

Comparteix

  Etiquetes: , , , , , ,

  Comentaris

  • bet

   28/07/2012 - 20:43

   Ada, no es pot llegir, al clicar surt error ;) no s茅 si ho pots arreglar… Per貌 sin贸, igualment dic la meva sobre magdalenes i cupcakes: jo em quedo amb les magdalenes! Els cupcakes els trobo molt bufons per貌 massa dol莽os. I m茅s enll脿 de les cl脿ssiques magdalenes, si hi posem imaginaci贸 tamb茅 en podem aconseguir de ben bones! oi?
   Petons!! :)

  • Ada Parellada

   30/07/2012 - 11:05

   hola Bet! Em sembla que ja ho he arreglat. Ja t’avan莽o que anem amb sintonia….Pensem, amb matisos, el mateix!

  • bet

   30/07/2012 - 20:43

   Ara s铆 que ho he pogut llegir! totalment d’acord ;)
   A mi de petita no m’agradaven gaire, per貌 ara m’encanta tan fer-les com menjar-les.
   Uuna abra莽ada!!!

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús