TAPES BOHO CHIC

A la Roca Village hi passen coses.

Aquest estiu, quan hi aneu, ho trobareu tot transformat, com si estiguéssiu enmig d’un pícnic, en plena natura. És el SUMMER CHIC.

http://www.larocavillage.com/en/news-events/chic-summer/chic-summer

 

I aquest estil s’anomena BOHO CHIC, bohemi però a la moda.

12_boho_pasarela.jpg

Per a l’estrena de la campanya d’estiu, em van demanar de fer unes tapetes. No em van limitar  res, només que fossin tapetes per a la festa d’inauguració. Jo volia que ens identifiquessin, que fossin de casa, i que tinguessin un punt “chic”. Després de donar-hi moltes voltes, vaig desencallar l’assumpte quan vaig veure les teles que decorarien la Roca Village.

Ja ho tinc! Farem uns tastets que intentin confondre’s amb les teles BOHO CHIC. Va ser en Joan Pluvinet qui va dissenyar els tastets. En aquest cas la gastronomia quedava supeditada al tèxtil. Cuina a la moda.

Les vam presentar en una súper festa, presentada per la Verónica Blume, amb còctels de Javier de las Muelas i les nostres tapetes. La festa va anar fantàsticament bé, i jo vaig treballar moltíssim :)

IMG-20120705-WA002.jpg

 2997-127.jpg

12_boho_pasarela1.jpg

PACKPEARPESTO

Simplemente uns fiocheti, pasta farcida de pera i gorgonzola. La salsem amb un pesto clàssic.

Copia de oksmall (3 de 112).JPG

2997-244.jpg

CIRERES I IOGURT

Satzsiki de iogurt i porradell amb cireres fresques

1 iogurt

1 manat petit de porradell

un cogombre

piquem el cogombre molt menut, sense llavors, i el porradell. Ho barregem amb el iogurt. Acabem amb cireres fresques.

 

 Copia de oksmall (8 de 112).JPG

REMOLATXA I FORMATGE BLAU

2 remolatxes cuites

200 gr. de formatge d’untar

2 fulles de gelatina

Hidratem les fulles de gelatina.

Triturem remolatxa cuita. Batem el formatge d’untar. Afegim amb cura la remolatxa cuita.

Fonem les fulles de gelatina i sense parar de batre introduïm en la barreja de formatge i remolatxa. Quallem en un gotet i, afegim una mica de formatge d’untar.

 Copia de oksmall (5 de 112).JPG

 2997-252.jpg

 

ALVOCAT, OLIVES I ANXOVES

Simplement un guacamole, coronat amb olives farcides d’anxova. Ho acabem amb uns dauets de tomàquet, una làmina de pell de taronja, ous de salmó, nacho  i uns polsim de llavors de rosella

oksmall (2 de 112).JPG

 Copia de oksmall (1 de 112).JPG

LLOM PEDRO XIMENES

Cap de llom rostit amb reducció de Pedro Ximenes i daus de carbassa saltada

Copia de oksmall (7 de 112).JPG

SOPA DE TOMÀQUET AMB OLIVADA

En aquest cas, una senzilla sopa de tomàquet amb unes línies d’0livada.

Copia de oksmall (4 de 112).JPG

 

 

Comparteix

    Etiquetes: , , , , , ,

    Comentaris

    • bet

      21/07/2012 - 10:53

      Ostres quina feinada!! però realment et van quedar molt chic ;) m’encanten!!!

    • Ada Parellada

      23/07/2012 - 11:32

      GRÀCIES BET!
      Una feinada pensar-les, cuinar-les i servir-les. Però va ser una festa molt maca!
      abraçades!

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    *

    Normes d'ús