Seure tots junts a taula. Publicat al Criatures

12_CRIATURES_SEURE A TAULA.jpg

Comparteix

  Etiquetes: , , , , ,

  Comentaris

  • Bet

   04/06/2012 - 20:14

   Molt bon article! sempre he pensat que menjar junts al voltant de la taula (i si pot ser sense tele) aprota molts més valors dels que ens pensem… A casa meva van deixar de fer-ho fa uns quants anys, i la meva germana ha passat l’adolescència sopant al sofà, cadascú a la seva! crec que ens hem perdut moltes coses…

  • L’hora del tupper

   04/06/2012 - 22:17

   D’acord que seure a taula tots junts, encara que només sigui en un àpat, és bàsic per tots, però a la vegada és dur. Cal dir força vegades: no toquis el menjar amb les mans, seu, prova-ho, etc.. i tens la sensació que has fet una guerra i no que gaudeixes dels teus. Això de comprar el menjar és una bona proposta. Però hi ha uns quants peròs: els calers i els aditius i sals extres que tenen.

  • Ada Parellada

   05/06/2012 - 20:54

   ostres, Bet. Això que dius és molt interessant. Corrobora que actualment s’està perdent una mica això de seure a taula. Jo, sovint em penso que exagero, i veig que és cert que ja no se sopa a taula.
   L’hora del tupper. Un dia en parlem. A taula, sempre, bon rotllo!!! I també depèn de l’edat de les criatures, però és més important el bon ambient que no pas que toquin el menjar amb les mans! i sí, ja tens raó, ja amb això dels calers i els additius. Pensa que per a tu cuinar no és un deure feixuc, però hi ha molta gent que l’atabala, i aquesta columna anava adreçada a la importància d’educar en alimentació, malgrat no siguis afeccionat a la cuina!

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús