Jo no mato animals per menjar

12_criatures_juny_adolescents vegetarians.jpg

Comparteix

  Etiquetes: , , , ,

  Comentaris

  • Bet

   30/05/2012 - 14:05

   Molt b茅 aquest toc d’atenci贸! ;) Crec que tothom n’ha d’estar ben informat, i els pares tamb茅! Encara que alguns fills adolescents no ho s脿piguen o se n’hagin oblidat… sou una part molt important per nosatres.
   En conec alguns casos, d’adolescents vegetarians… uns per decisi贸 pr貌pia (per貌 no s茅 ben b茅 com segueixen la dieta) i altres per pura decisi贸 moment脿nia: “el meu amic ho 茅s, ara jo tamb茅 ho ser茅”… crec que els segons s贸n m茅s preocupants!

  • Ada Parellada

   30/05/2012 - 17:33

   el problema, Bet, es que s’est脿 posant de moda el vegetarianisme i, sovint, sense control i fet de qualsevol manera! cal que pares i nois s脿piguen que 茅s molt important tenir cura d’obtenir tots els nutrients! Gr脿cies pel comentari, Bet!

  • starbase

   30/05/2012 - 18:42

   Fa temps que el vegetarianisme 猫tic em sembla cada cop m茅s un luxe desconectat de la hist貌ria natural. I no, no estic pas defensant el maltractament animal.

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús