Toma 1: Ferro. Remenat de musclos.

Resulta que em falta ferro. Això sí que és una sorpresa! Tot el dia parlant de nutrients i dietes equilibrades i, patapam, anèmia al cantu. Doncs bé, com la famosa comtessa Amalia Nani Mociniego, aquella noble anèmica que el metge va obligar a menjar carn crua i que dinava cada dia al Harry’s Bar de Venècia, sota un quadre de Vittore Carpaccio, i menjava un plat de làmines de vedella amanides, que va acabar agafant el nom del genial pintor, doncs igual que la comtessa, jo també he hagut de modificar la meva dieta i omplir-la d’aliments rics en ferro.

Un d’aquests aliments són els musclos i el rovell d’ou. Avui, dia de cada dia que, com tothom vaig amb presses, i haig de vigilar la butxaca, he dinat REMENAT DE MUSCLOS

 

8 ous

2 porros

300 gr. de musclos sense closca (uns 4 per persona)

100 ml de nata líquida

Oli, sal i pebre

 


(És el primer vídeo que faig, el proper serà millor!)

Piquem la part blanca del porro, la coem a foc lent, amb un raig d’oli, procurant que no prengui color. En pocs minuts estaran cuits. posem els musclos en una cassola, amb un raig de vi blanc, tapem i esperem uns tres minuts, que s’obrin, a foc fort. Els traiem de la closca i els afegim als porros. Trenquem els ous sobre la paella, afegim la nata líquida, sal i pebre i remenem amb una cullera de fusta fins que sigui gairebé cuit. És important que  no quedi totalment quallat. Servim immediatament

DSC07352.JPG

Comparteix

  Etiquetes: , , , , , , ,

  Comentaris

  • starbase

   16/05/2012 - 23:55

   No et preocupis, que a mi un cop em va entrar un virus al ordinador…. 😀

  • Ada Parellada

   17/05/2012 - 11:19

   Quines coses ens passen….!

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús