Galetes de mantega

Per acabar l’any, vull compartir amb tu una forma molt fàcil per preparar galetes de mantega casolanes. Jo les faig amb una mànega pastissera, queden desiguals, però crec que és l’encant de preparar-les a casa, no creus?

Jo et recomano que posis la massa directament sobre una safata antiadherent, no cal que posis paper d’enfornar perquè es separan fàcilment. La safata que veus a la foto és de la marca Le Creuset. És una safata robusta i de qualitat, com tota la gamma de motlles de Le Creuset. Com aviat arriben els Reis Mags, pots aprofitar per renovar els teus vells motlles per aquests que són tan magnífics i amb els que estic tan encantat 🙂

Ingredients:

250 g de farina
150 g de sucre normal
125 g de mantega a temperatura ambient
50 g de llet sencera a temperatura ambient
1 culleradeta d’essència de vainilla
2 rovells d’ou
1 mica de sal

Ingredients:

Escalfa el forn a 180 º C, calor a dalt i abaix.
En un bol, posa la mantega, el sucre i la sal i bat durant un minut.
Afegeix els rovells, la llet i l’essència de vainilla i bat fins que s’integri tot bé.
Posa la massa en una màniga pastissera amb una broqueta arrissada i dibuixa uns cercles de massa directament sobre la safata.
Enforna-les durant 15 minuts.

Fins la propera!!

Comparteix

    Etiquetes: ,

    Comentaris

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    Normes d'ús