Som-hi doncs!

divendres, 6/04/2007 (Massitet)

Finalment m’he animat a fer un bloc sobre cuina. Portava molt temps pensant-hi però no m’acabava d’animar. La idea em va sorgir després de veure blocs sensacionals com Pisto y Nopisto o el Diario del Gourmet de provincias y del perro gastrónomo. També l’A taula del Ru i la Ro em va animar. Però sempre pensava que jo no tenia res a oferir; que no en sabia prou de cuina i tot el què porta associat (productes, botigues, receptes, restaurants, llibres).

Però des del meu petit i curt exili basc de tres mesos, he decidit que algunes coses sí que tinc a dir sobre un mon que m’apassiona. I que, en tot cas, ja serien els (eventuals) lectors qui decidirien si valia la pena o no el bloc. Així que aquí em teniu, habitants del món blocaire gastrònomic: frisós per aportar coses i mig acollonit per la resposta que pot obtenir l’exhibició pública del meu hobby…

Ens veiem per aquí…

Salut!