Gotet de torró de crema, mousse de xocolata i escuma de caramel

I aquí l’últim gotet del taller de Nadal:

Per cert, demà farem un segon taller de postres en gotet, amb receptes noves super xules. Si algú s’anima encara queden algunes places, per apuntar-vos, aquí 😉

Aquí teniu la recepta:

Cremós de torró de crema
Ingredients:
300g de torró de crema
150g de llet
Elaboració:
Triturar amb el túrmix el torró i la llet.
Repartir-ho dins els gotets de servir i reservar a la nevera.

Mousse de xocolata
Ingredients:
125g de llet
1 fulla de gelatina
150g de xocolata
250g de nata per muntar
25g de sucre
Elaboració:
Hidratar la gelatina en aigua freda. Escalfar la llet i dissoldre-hi la gelatina escorreguda. Incorporar-hi el sucre.
Fondre la xocolata. Barrejar la xocolata amb la llet i deixar-ho refredar a temperatura ambient.
Semi muntar la nata i incorporar-la suaument a la barreja anterior.
Repartir la mousse sobre la capa de torró.

Escuma de caramel
Ingredients:
100g de sucre
275g de nata per muntar
2 càrregues de gas N2O
Elaboració:
Posar un cassó al foc amb el sucre i fer un caramel daurat.
Incorporar amb compte la nata calenta i mantenir-ho a foc suau fins que es dissolgui tot el caramel. Colar i deixar refredar.
Omplir el sifó. Posar-hi una càrrega de gas i reservar a la nevera. Just al moment de servir, incorporar la tercera capa d’escuma de caramel.

Comparteix

    Comentaris

    • ANABDN

      03/02/2016 - 17:23

      Els gotets son la millor manera de menjar postres sense tenir gaire càrrec de conciència.
      Una bona combinació i el toc d’escuma de 10.
      Petons.

    • Miquel

      03/02/2016 - 18:24

      Un trió de sabores brutal.Me encanta y el tamaño perfecto,me lo guardo.
      Gracias por compartirlo.

    • Miquel

      04/02/2016 - 00:12

      Una pregunta Gemma, en la receta pones 1 carga en el sifón pero en los ingredientes pones 2 cargas.Supongo que usas el de 1/2 litro no? y entonces es una carga no?.
      Si se usa el sifón de 1 litro normalmente son 2 cargas.
      Y la ultima pregunta con estas cantidades y viendo la foto supongo que deben salir al menos 10-12 vasitos no? .
      Gracias

    • Gemma

      04/02/2016 - 07:34

      Hola Miquel,
      Sí, és per un sifó de 1/2 litre i amb una càrrega n’hi ha prou.
      Les quantitats són per 10 vasets petits. Al taller ho vam fer amb els típics vasets de plàstic de tallat.

    • Marina

      04/02/2016 - 12:10

      Ho deixo a pendents! quina bona pinta, per favor!!!

    • joaquina

      04/02/2016 - 16:54

      Aquesta combinació em sembla perfecta!!! deliciosos sabors. Prenc bona nota.. Petons,

    • CRISTINAT

      04/02/2016 - 21:44

      Per mi aquests! De tots els que has fet aquests són els que més m’entusiasmen..Quina combinació!

    • Teresa

      10/02/2016 - 17:47

      Quina col·lecció de postres amb gotets més fantàstica! algun caurà!! petó

    • Sussi

      10/02/2016 - 21:55

      Quin vici Gemma!!!

    • Roser de Manresa

      13/02/2016 - 08:18

      El sucre de l’escuma és llustre? Quanta estona deixes el sifó a la nevera un com hi has posat la nata i el caramel?.
      Amb les escumes he tingut bastants fracassos i per això et pregunto el detalls. Fan molt bona pinta!!

    • Dolors-Bruixes a la cuina

      17/02/2016 - 08:45

      Quina llàstima no tenir-vos més a prop perquè aquest gotet també és sensacional i segur que els vostres cursos són increïbles! Quines artistes! :)
      Petons

    • Pol Cruells

      27/02/2016 - 23:35

      Un autèntic capritxet! Fan una pinta espectacular! Bravo Gemma

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    *

    Normes d'ús