Una crema de xocolata


Avui us presento una crema de xocolata avalada per 110 anys d’història que farà les delícies dels amants de l’autèntica xocolata:
La pastisseria Baylina, situada al Passeig de Sant Joan de Barcelona, és un local amb molta història. Fundada el 1899 ha anat passant de generació en generació fins avui, que celebra els 110 anys d’història amb la quarta generació familiar. Per celebrar aquesta efemèride, la pastisseria regala als clients unes postals amb les receptes antigues anotades a mà pel mestre fundador de la botiga, unes postals evocadores de temps passats on les mesures, els ingredients i l’ortografia eren ben diferents… Si passeu per allà i us ve de gust un bon croissant, entreu a can Baylina i en sortireu doblement satisfets!


Aquesta crema de xocolata és una de les receptes que regalen amb les postals. Amb una textura finíssima i un gust a xocolata potent, l’hem degustat de totes les maneres possibles: en tartaletes, en lioneses, en copa, en pasta de full… però com més ens ha agradat és acompanyant uns crackers salats d’arròs inflat i cacauets: la combinació de la xocolata, la sal i els cacauets resulta extraordinària, mentre que el cruixent de la galeta ressalta la fina textura de la crema….

Aquí teniu la recepta:


Bon profit!

Comparteix

  Comentaris

  • Bytesland

   28/03/2011 - 13:46

   Taking into account that fact that adore chocolate in all variations, to say that I liked this recipe is to say nothing! Excellent!

  • Strawberry and chocolate birthday cake « Sunday Baking

   29/10/2011 - 09:44

   […] texture (or maybe I should beat more the ingredients to mix the sugar better). Check also here or here or here for some more chocolate cream/frosting ideas (the first one, the sacher cake, looks to die […]

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús