Pastís de Crema i Pinya

Divendres vam tenir celebració familiar i per postres vaig portar aquest pastís de pinya:A casa, sempre que podem, ens agradar celebrar moltes coses alhora, d’aquesta manera aprofitem més les trobades familiars. En aquesta ocasió, en celebràvem moltes: d’una banda, els sants de l’Olga, l’Aina i l’Arnau. D’altra banda, el comiat de cara a les vacances d’estiu, que alguns de la família ja comencen aquesta setmana. Aquest any, tothom farà viatges força lluny: a Rússia, a Irlanda, als EUA , a Mèxic, a Itàlia… no està gens malament, oi? Amb aquesta perspectiva, el sopar va anar molt bé, amb molt bon ambient i una sensació d’estar ja de vacances!

El pastís que vaig fer és el mateix que el de crema i fruita, canviant el préssec per pinya en almívar. La base era com la que ens van regalar a una classe de la Mireia Carbó, que una veïna havia comprat i no sabia com gastar… Com que coneix la meva afició a les postres, me la va regalar amb molt bona intenció 😉 Altra vegada, aconsello mullar bé el pa de pessic amb el propi almívar de la llauna, així és molt més bo i queda més sucós. Aquest cop m’estalvio escriure la recepta, si la voleu llegir, la teniu aquí.

Bon profit!

Comparteix

    Comentaris

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    *

    Normes d'ús