Cremós de Iogurt amb Salsa de Fruits Vermells

Aquesta és la recepta del mes de desembre de la revista Descobrir Cuina:


Com que aquests dies de Nadal tots anem tips d’àpats copiosos amb postres força dolces i pesades, he triat una recepta molt lleugera i refrescant, que ajuda a tirar avall els excessos de tants dinars :) No descarto fer alguna recepta semblant pel dia de Sant Esteve, que és quan tinc convidats a casa…

Aquest mes, l’esdeveniment “recepta del mes del Descobrir Cuina” em fa especial il·lusió, ja que a l’edició del desembre hi ha un article dedicat als blocs culinaris que, entre molts altres, cita la cuina de casa. Suposo que a l’autor li han fet gràcia els meus intents de reproduir alguna de les receptes publicades a la revista :) La veritat és que el món dels blocs de gastronomia cada vegada és més extens i inabastable!


Aquí teniu la recepta:


Bon profit!

Comparteix

    Comentaris

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    *

    Normes d'ús