Galetes Blanc i Negre

El dijous passat va venir la meva cosina Esther d’Itàlia a fer-nos una visita… Per postres de sopar vaig portar aquestes galetes i unes altres d’avellana que fa molt temps que tenia pendents:Em va agradar molt tornar a veure la meva cosina italiana d’adopció, feia molt temps que no venia a Catalunya! Quan va dir que venia a passar uns dies a casa els seus pares a Sabadell, em va fer molta il·lusió…

Per sopar, com que hi havia els fills de l’Esther i les meves nebodes, que no són gaire de dolços, em va semblar que unes galetes com aquestes els agradarien força. A més, la recepta la tenia molt vista en diferents blogs de cuina i tenia moltes ganes de provar-la. L’origen de la recepta és realment complicat de saber perquè ha donat moltíssimes voltes… crec que és de Maktub, però no n’estic del tot segura. Aquestes galetes queden molt vistoses i són boníssimes: cruixents amb el sucre per fora i toves i meloses per dins… Mmmm! I són molt fàcils de fer. Molt recomanables!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per 60 galetes)

 • 250g de xocolata Nestle postres (o semblant)
 • 55g de mantega
 • 100g de sucre
 • 2 ous
 • 210g de farina
 • 1 culleradeta de llevat Royal
 • 1 pessic de sal
 • 1 culleradeta de vainilla en pols
 • Sucre en pols

Preparació:

Fondre la xocolata i la mantega al microones. A part, batre els ous amb el sucre fins que quedin banquinosos i doblin el volum. Barrejar amb la xocolata i la mantega. Afegir la vainilla, la sal, el llevat i la farina tamisada. Deixar a la nevera 1 hora.
Formar boles i arrebossar-les amb sucre en pols. Posar-les ben separades sobre una placa de forn i coure-les 10 minuts a 180º fins que s’esquerdin.

Bon profit!

Comparteix

  Comentaris

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús