Bombons de Dolç de Llet

Uns bombons dolços, dolços, dolços…


Una companya de feina em va passar aquesta recepta de bombons. Són fàcils de fer i molt llaminers, ideals per oferir acompanyant un cafè a una visita de mitja tarda. Per cobrir-los, la millor opció és el coco, indubtablement: el gust de coco lliga a la perfecció amb el dolç de llet i amb l’avellana sorpresa de l’interior… Si ara els tornés a fer només els faria de coco. La massa dels bombons és de flocs de civada i pel meu gust queda una mica massa dura. Cal fer-los amb antelació per tal que quedin ben impregnats de dolç de llet. Una bona alternativa seria fer-los amb flocs tipus Corn Flakes.

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per uns 15 bombons)

  • 200ml de dolç de llet
  • 150g de flocs de civada
  • 15 avellanes
  • 50g de coco ratllat

Preparació:

Barrejar el dolç de llet amb els flocs de civada. Deixar reposar a la nevera per tal que la mescla agafi consistència. Fer boletes de la mida d’un bombó, amagant a l’interior una avellana. Arrebossar amb el coco ratllat i ficar-los dins de papers de bombons. Deixar a la nevera unes quantes hores.

Bon profit!

Comparteix

    Comentaris

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    *

    Normes d'ús