Bombons Glaçats de Xocolata

Aquí teniu la recepta d’abril del Descobrir Cuina:


Aquest mes he tornat a escollir una recepta molt senzilla… Després de la mona, tenia ganes de fer alguna cosa més facileta ;-)

La recepta també és d’en Jordi Roca i, tot i ser tan fàcil, el resultat és espectacular. Us la recomano! Més que unes postres, són uns bombons ideals per acompanyar un cafè o per servir a una visita de mitja tarda. Es poden fer les variacions que es vulguin canviant el gust del gelat i es poden servir congelats o freds amb l’interior líquid.

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

  • Cobertura de xocolata negra
  • Cobertura de xocolata blanca
  • Gelat al gust

Preparació:

Fer boletes de gelat amb l’ajuda d’un buidador i reservar-les al congelador. Fondre les xocolates al microones. Punxar les boles de gelat amb un escuradents i banyar-les amb les xocolates foses. Guardar els bombons al congelador fins el moment de servir.

Bon profit!

Comparteix

    Comentaris

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    *

    Normes d'ús