Pastís de Carbassa

La meva àvia de Vic (com la majoria d’àvies) és molt llaminera i sempre que tinc ocasió m’agrada portar-li algun detallet de postres. Aprofitant que ma mare anava a veure-la, he fet un pastís de carbassa, ara que és el temps i estan dolcíssimes.


Aquesta recepta la tenia mig oblidada, però llegint una recepta amb carbassa del blog d’en tiriti, m’ha vingut de gust repetir-la. I com que sé que amb ma àvia qualsevol dolç és un èxit assegurat…

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

  • 400g de carbassa
  • 400ml de llet ideal
  • 130g de sucre morè
  • 2 ous
  • 1 làmina de pasta brisa
  • canyella i gingebre en pols.

Preparació:

Pelar i trossejar la carbassa. Coure-la en “papillote”al forn 20 minuts a 200º. Coure la pasta brisa 10 minuts al forn a 180º. Triturar amb el túrmix la carbassa, el sucre, la llet, els ous, la canyella i el gingebre. Abocar-ho sobre la pasta brisa i coure-ho 30 minuts al forn a 180º.

Bon profit!

Comparteix

    Comentaris

    • Yolanda

      02/11/2011 - 12:01

      Hola Gemma,
      Vaig fer el pastís però res a veure amb el teu!
      La pasta brisa em va crèixer pel mig i no va quedar tan bonic de forma com el teu, tot i que el motlle era baixet i amb forma d’ones.
      La part de dalt va quedar com torrada, semblava més una beixamel tot daudaret.
      Algun consell?
      Moltes gràcies i felicitats pel blog i les receptes, són impressionants!!!

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    *

    Normes d'ús