Per què no afegir sal als plats dels bebès

dijous, 19/11/2015 (menjasa)

sal a un bebeLa Sílvia ens pregunta per què recomanem no afegir sal al triturat de verdures per al seu fill de 8 mesos. Diu que amb una mica de sal seria més gustós i segur que li agradaria més… (més…)

Cuinar amb poc oli és més saludable? (II)

dijous, 2/07/2015 (Rosa Maria)

cuinar-saludable

Responem ara sí a la pregunta concreta sobre si cuinar amb poc oli és més saludable.

(més…)

Què vol dir saludable? (I)

dimarts, 19/05/2015 (Rosa Maria)

Cuinar amb poc oli és més saludable?

cuinar-saludable1

Potser perquè estem en plena “operació biquini” aquesta és una pregunta que ens fan últimament a la consulta de forma recurrent. Tot i que de fet és molt habitual rebre consultes plantejades com “això és saludable o no ho és?”. Per aquest motiu, i tenint en compte l’última entrada d’en Josep Sucarrats al seu Blog “A dieta de dietes”, creiem oportú abordar la qüestió “saludable” de forma més general. (més…)

Aliments que no són el que semblen

dimecres, 12/11/2014 (Rosa Maria)

cacahuetFruit de les preguntes que de vegades ens fan, aquesta setmana us parlarem d’uns quants aliments que no són el que semblen o semblen el que no són: com classificaríeu els cacahuets? I els alvocats?

(més…)

Què és el pa dextrinat? Per què el recomanen?

dimarts, 1/07/2014 (Rosa Maria)

padextrinatLa Sara ens comenta que fa temps que sent parlar del pa dextrinat però mai s’havia parat a pensar què tenia d’especial fins que, fa poc, li van recomanar que el prengués enlloc del pa torrat normal.

(més…)