Entrades amb l'etiqueta ‘seleni’

Valor nutricional dels ous fecundats

dimecres, 12/10/2011

És veritat que els ous gallats tenen més propietats nutritives?

Els ous de gallina que consumim habitualment poden ser fecundats o sense fecundar, en el primer cas es coneixen també amb el nom d’ous gallats. Perquè un ou pugui ser fecundat hi ha d’haver un gall. Un cop l’ou ha estat fecundat es comencen a desenvolupar les primeres cèl·lules de l’embrió. Però aquest procés s’atura en el moment de la posta de l’ou i només es torna a iniciar quan la gallina es posa lloca, és a dir, quan comença a incubar els ous. A partir d’aquest moment l’embrió s’anirà desenvolupant durant 21 dies. Si no hi ha incubació, serà simplement un ou fecundat. (més…)

La pastanaga i el bronzejat

dimecres, 27/07/2011

 És veritat que si menjo pastanaga em posaré més morena?

Aquesta és una pregunta que més d’un ens hem fet, i és que alguna cosa hi ha de cert en la creença que la pastanaga ajuda a adquirir un bon bronzejat. (més…)