Entrades amb l'etiqueta ‘gluten’

Resolent uns quants dubtes

dimarts , 4/06/2013

De la mateixa manera que ja vam fer uns mesos enrere, aquesta setmana tornem a contestar preguntes que durant aquest temps hem recopilat i que tenen una r脿pida resposta. Esperem que us serveixi d鈥檃juda.

I, no dubteu, si teniu inquietuds, curiositats, ganes de saber, sobre temes relacionats amb la nutrici贸, feu-nos arribar les vostres preguntes. (m茅s…)

Avantatges dels cereals ancestrals espelta i blat kamut

dimecres, 7/09/2011

Els cereals s贸n des de fa milers d鈥檃nys la base de l鈥檃limentaci贸 de la majoria de cultures, com queda reflectit en la pir脿mide de l鈥檃limentaci贸 mediterr脿nia, que en recomana el consum a gaireb茅 tots els 脿pats. Per貌 tot i ser uns aliments saludables i nutritius, no tots els cereals s贸n aptes per a tothom, ja que hi ha persones que noten reaccions adverses quan consumeixen cereals amb gluten 鈥搒贸n els anomenats cel铆acs o intolerants al gluten鈥 i altres que presenten al路l猫rgies a algunes de les diferents prote茂nes dels cereals. (m茅s…)