Entrades amb l'etiqueta ‘Food Photo Festival Tarragona 2010’

Davant de la premsa gastronòmica internacional!

dimarts, 24/08/2010

Aquest serà un post molt breu, però em fa molta il·lusió comunicar-vos que la gent del CUINA participarem al Food Photo Festival Tarragona 2010. Segons asseguren els organitzadors, aquest és el primer congrés internacional dedicat específicament a la fotografia gastronòmica que se celebra en tot el món. Tindrà lloc entre el 30 de setembre i el 17 d’octubre, i el dia de la inauguració la Carme Ruscalleda i la Becky Lawton hi aniran a exposar la seva experiència amb la nostra revista.

La Carme va començar a col·laborar amb nosaltres l’any 2004. Aleshores la secció es deia Bo i ràpid, avui es diu Bo i sa. L’estructura és la mateixa, però: menús de quatre receptes amb ingredients de proximitat i de temporada. Quan vam fer el redisseny de la revista vam decidir de mantenir la col·laboració perquè és una de les seccions amb més personalitat de la revista. A això hi ha contribuït totalment la Becky Lawton, que hi ha imprès un estil fotogràfic inconfusible.

Doncs bé, sembla que la col·laboració entre dues professionals de primera línia com elles interessa a fotògrafs gastronòmics d’arreu del món. No sabeu com ens n’enorgullim. I el que més ens motiva és que, compartint aquesta experiència amb els participants del Food Photo Festival, segur que rebrem idees per millorar, que és un objectiu que perseguim des del primer dia.

Ah! Si voleu més informació sobre la conferència que hi farem, la podeu llegir aquí, això sí, de moment només en anglès.