Obert per vacances 2: un Macallan de dotze anys

Per la Marededéu d’Agost, a Cal Garrigosa s’hi serveix cada any un dinar d’aquells com Déu mana per celebrar el sant de la Maria que hi viu. Toca brindar amb bons caves, tastar vins dolços i prendre algun digestiu per pair tal com cal. Aquest any va ser fàcil. La setmana passada, els companys de Fizz Bartenders —una empresa dedicada a la cocteleria— i de whisky Macallan em van convidar al concert que Harry Connick Jr va oferir al Festival de Peralada, i, després, a sopar a La Parrilla dels Jardins, el restaurant a l’aire lliure que hi ha a tocar del casino i, on molts espectadors, allarguen la vetllada acabada l’actuació. A banda de la vibrant interpretació del crooner novaiorquès, el millor de la nit va ser que, a la sortida, ens van obsequiar amb una ampolla de Macallan Fine Oak envellit dotze anys al castell escocès on té la seu aquesta marca. El vam encetar aquest 15 d’agost.

foto-10.JPG

Aquest whisky ha passat per tres barriques diferents: una de roure europeu amb aromes de xerès i dues de roure americà, una amb aromes de xerès i l’altra amb aromes de bourbon. I el resultat és un whisky delicat, al paladar i al nas.

Oh, quin bon digestiu al final d’un bon àpat.

Comparteix

    Etiquetes: , , , , , ,

    Comentaris

    Escriu un comentari

    (*) Camps obligatoris

    *

    Normes d'ús