Davant de la premsa gastronòmica internacional!

Aquest serà un post molt breu, però em fa molta il·lusió comunicar-vos que la gent del CUINA participarem al Food Photo Festival Tarragona 2010. Segons asseguren els organitzadors, aquest és el primer congrés internacional dedicat específicament a la fotografia gastronòmica que se celebra en tot el món. Tindrà lloc entre el 30 de setembre i el 17 d’octubre, i el dia de la inauguració la Carme Ruscalleda i la Becky Lawton hi aniran a exposar la seva experiència amb la nostra revista.

La Carme va començar a col·laborar amb nosaltres l’any 2004. Aleshores la secció es deia Bo i ràpid, avui es diu Bo i sa. L’estructura és la mateixa, però: menús de quatre receptes amb ingredients de proximitat i de temporada. Quan vam fer el redisseny de la revista vam decidir de mantenir la col·laboració perquè és una de les seccions amb més personalitat de la revista. A això hi ha contribuït totalment la Becky Lawton, que hi ha imprès un estil fotogràfic inconfusible.

Doncs bé, sembla que la col·laboració entre dues professionals de primera línia com elles interessa a fotògrafs gastronòmics d’arreu del món. No sabeu com ens n’enorgullim. I el que més ens motiva és que, compartint aquesta experiència amb els participants del Food Photo Festival, segur que rebrem idees per millorar, que és un objectiu que perseguim des del primer dia.

Ah! Si voleu més informació sobre la conferència que hi farem, la podeu llegir aquí, això sí, de moment només en anglès.

Comparteix

  Etiquetes: , , ,

  Comentaris

  • Carol

   24/08/2010 - 14:43

   Caram, quin nivell!

  • Trinitat Gilbert

   25/08/2010 - 02:31

   Felicitats! Quan vaig crear aquesta secció amb la Carme Ruscalleda, la Becky Lawton, i amb el Pau Medrano (director d’art) sabíem que arribaríem lluny.

   Des del 2004, la secció tan sols ha canviat de nom (a petició de la Carme Ruscalleda), però es manté intacte tal com la vam crear.

   Els llibres, que recullen l’essència de la secció, de seguida els vam pensar de publicar, perquè sabíem que la secció tenia més vida que a la revista.

   Ara n’arriba una nova mostra. N’arribaran moltes més.

   Felicitats!

  • Josep Sucarrats

   25/08/2010 - 13:06

   Sí, el CUINA ha tingut, té i —m’hi comprometo!— tindrà grans èpoques, plenes de creativitat i idees. La que explica la Trini —que aleshores dirigia la revista— en va ser una, per això avui encara en recollim fruits. Ajuntar els talents de la Carme i la Becky va ser tot un encert, elles són les veritables artífexs —amb la seva dedicació i interès— de l’èxit de la secció. Felicitacions compartides per a tots els qui hi heu ajudat!

  • Sara Maria

   26/08/2010 - 15:11

   Moltes felicitats, us ho mereixeu per la feina ben feta!

  • Massitet

   29/08/2010 - 17:10

   Moltes felicitats, estimats!
   No m’estranya gens, que aquests secció interessi als fotògrafs gastronómics de tot el món. HI ha molt de nivell!!
   Per a quan un taller fotogràfic de la Becky per a gastroblocaires??? Segur que trimfa!!! I no estic pressionant, eh??? jajajaja

   Molts ànims i endavant les atxes!

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús