Guanya la cuina d’El Bulli

Els números ens agraden, i posseir l’1 fa molta patxoca. Ens havíem acostumat a anomenar El Bulli com el millor restaurant del món avalats per la llista The World’s 50 Best Restaurants, que l’havia entronitzat en aquesta posició. Aquest any —quan Adrià ja ha anunciat que dissenyarà per a El Bulli un format totalment allunyat del restaurant convencional—, passat en segona posició.

Però si ens fixem en el nou número 1 —el Noma de Copenhague—, en el número 3 —The Fat Duck, anglès—, els números 4 i 5 —El Celler de Can Roca (esplèndid!) i el basc Mugaritz— i en el número 6 —l’Osteria Francescana, de l’italià Massimo Bottura— descobrim que en tots els restaurants de les primeres posicions la influència d’Adrià hi és més que evident.

Amb el nou Bulli Adrià ja havia avançat que estarà fora de classificació dels criteris habituals de les guies. Encara que el número 1 faci patxoca, pensa que la seva guerra ara és una altra. La seva influència en els grans restaurants d’avui, això sí, es manté intacta i, fins i tot, creix.

Comparteix

  Etiquetes: , , ,

  Comentaris

  • Massitet

   27/04/2010 - 19:55

   Doncs estic bàsicament d’acord., tal com he dit al fòrum.
   Ara bé, sempre objectant la validesa real d’aquesta mena de votacions i rànkings…

  Escriu un comentari

  (*) Camps obligatoris

  *

  Normes d'ús